navigatie overslaan
Muziek

Herfst orgelconcert organist Hugo van der Meij in Kerk “de Regenboog” Nijverdal

Naast het dirigeren van diversen koren geeft deze jonge organist solo-orgelconcerten. Op vrijdag 8 november is hij te beluisteren op het orgel van de Regenboog Kerk in Nijverdal.

+ 1 foto's

Hugo van der Meij werd geboren op 30 maart 1992 te Katwijk. Al op zeer jonge leeftijd was hij achter de piano te vinden, en dat resulteerde in pianoles op 8-jarige leeftijd, van Peter Bontje.
Toen hij 16 jaar oud was ging hij op orgelles bij Sjaak van Duijn, eveneens in Katwijk. Hij was 20 jaar oud, toen hij de cursus Koordirectie aan het UCK te Utrecht ging volgen.

Momenteel is Hugo dirigent van 3 mannenkoren, een gemengd koor en een kinderkoor. Ook speelt hij door het hele land als koorbegeleider op zowel orgel als piano en geeft hij steeds meer solo-orgelconcerten.

Concertreizen brachten Hugo in België, Duitsland, Frankrijk, Engeland en Luxemburg. Ook verleende hij medewerking aan meer dan 30 cd-opnames.

Plaats: Nijverdal Waar: Kerk "de Regenboog" Wanneer: vrijdag 8 november 2019 Adres: Grotestraat 127 Aanvangstijd concert 20.00 uur

Wanneer

Prijzen

Entreeprijs
gratis

Programma aanwezig
Toegang is gratis, vrije gift bij de uitgang