navigatie overslaan

Proeven met een Brouwer

Na twee te gekke edities van 'Proeven met een Brouwer' wordt in oktober tijd voor editie 3. Hét speciaalbier evenement van Hellendoorn.

+ 1 foto's

Eerst kwam er een najaar editie in 2018, die viel in de smaak. Toen kwam er een voorjaarseditie in 2019, die was minstens zo gezellig. Goede redenen om editie drie van ‘Proeven met een Brouwer’ te organiseren op 27 oktober aanstaande.
De mensen weten de weg naar de Lantaarn in Hellendoorn te vinden en zijn inmiddels een beetje bekend met het concept. Er staan brouwers met hun beste speciaalbieren, er wordt een kaasje en een worstje geserveerd, buiten kun je de grotere trek stillen bij een foodtruck en binnen kun je naast het genieten van je biertje ook genieten van live muziek. Voor de wijnliefhebbers zijn ‘De Wijnmakers’ aanwezig met eigen gemaakte wijnen uit deze streek. Er hangt een ongedwongen sfeer, er is ruimte om gezellig bij te kletsen met bekenden, maar het is ook mogelijk om bekende hits mee te zingen. Kortom; een lazy Sunday afternoon op een mooie locatie in het dorp. Stap op de fiets en laat je tussen 14:00 – 20:00 uur wederom verrassen door de heerlijke bieren die Nederland rijk is en de gezelligheid zoals men die in Hellendoorn kent.

Wanneer

-

Prijzen

Entreeprijs
gratis