navigatie overslaan
Actief

Dutch Masters of MTB

Dutch Masters of MTB: dé ultieme uitdaging van 200 km voor iedere MTB’er en cyclocrosser!

Bekijk video + 1 foto's

DIT JAAR KEUZE UIT MAAR LIEFTST 3 KLASSEN EN GEHEEL NIEUWE ROUTE.

200 KM MONSTERTOCHT, dé klassieker!
100 KM E-BIKE MARATHON, 1ste E-Bike marathon van Nederland DUO 100-100 KM, terug van weggeweest!
We hebben er een jaar langer op moeten wachten maar de 4e editie komt eraan!

Dit jaar geheel vernieuwde routes met minder asfalt en meer hoogtemeters in een prachtige omgeving. Kortom een uitdagende tocht die op jouw lijstje van 2021 niet mag ontbreken.

Dit jaar is de heldenaankomst op het podium in de sfeervolle manege gelegen aan de rand van ons dorp Haarle. Behalve het finishen op deze nieuwe locatie zal hier ook de wissel plaats vinden voor Duo 100-100 km en is hier het 100 km rustpunt voor de MTB rijders. Door deze opzet zijn de rijders centraal goed te volgen en aan te moedigen en zal dit zeker positief bijdragen aan de beleving voor deelnemers en toeschouwers.

Deze zeer ruime locatie biedt onderdak aan diverse activiteiten, rijders en toeschouwers en de mogelijkheid om beter invulling te kunnen geven aan maatregelen zoals afstand bewaren en bewegingsroutes. De start is in ons dorp Haarle en met betrekking tot de exacte tijdstippen en groepen volgt in een later stadium informatie aangezien dit erg onder invloed kan zijn van mogelijke corona regels.

We gaan ons maximaal inzetten voor een veilige en verantwoorde deelname. Daarnaast hebben we een aanpassing gemaakt in ons reglement.

“Indien wij door een besluit van de overheid het evenement van 3 oktober 2021 moeten afgelasten in verband met het coronavirus, zal het bewijs van deelname NIET doorschuiven naar 2022. Het inschrijfgeld zal worden gerestitueerd” (Lees het volledige reglement op deze website).

Wanneer