navigatie overslaan
Muziek

Daarles Tentfeest

Traditiegetrouw barst eind september het Daarles Tentfeest voor de tiende keer los op de tot feestterrein omgedoopte Evenementenweide van Daarle.

+ 1 foto's

Vrijdagavond 20 september zal het feestweekend starten met de band Opschaakl’n en DJ Thomas. Zaterdag 21 september gaan we door met DJ Thomas, DJ JWD en BWESS.

Opschaakl’n heeft op de vrijdagavond de primeur tijdens het Daarles Tentfeest. De band speelt covers van onder andere Normaal, Bökkers, Jovink en Kas Bendjen maar ook fris eigen werk komt aan bod. Flink gitaarwerk, zang met volume en een entertainment klasse van het hoogste niveau. Alle ingrediënten voor een flinke energieke show. De avond wordt verder aan elkaar gedraaid door de DJ-skills van DJ Thomas.

Als vanouds trapt DJ Thomas ook de zaterdagavond af. Vervolgens neemt DJ JWD het stokje over. Deze DJ uit Vroomshoop weet als geen ander hoe je een feestje moet bouwen. Met zijn energie weet hij elke tent op z’n kop te zetten! Dans, geniet en vergeet je schaamte door de gezelligheid en partyvibes die deze DJ met zich meebrengt. De eer om de zaterdagavond af te sluiten is aan BWESS. Hij begon op zijn zolderkamertje, maar ondertussen heeft hij meer dan honderd boekingen per jaar. Hij weet hoe hij de sfeer moet neerzetten en de spanning op moet bouwen. Met optredens op onder andere Forest Hill Festival en Boulevard Outdoor weet hij als geen ander hoe hij de goede snaar bij het publiek moet raken. Ook werd BWESS onlangs gevraagd om de introshow voor de Duitse eurodanceact Cascada te maken. Kortom, BWESS weet er een feestje van te maken!

Beide avonden is er een gezellig buitenterras in festivalachtige sfeer. Naast de bbq mag de bekende bockworstenkraam natuurlijk niet ontbreken. In ieder geval genoeg reden om naar het Daarles Tentfeest te komen! Beide avonden opent de tent om 20.30 uur, entree vanaf 16 jaar. Legitimatie verplicht. Entreekosten vrijdag €5,- en zaterdag €10,-. Kaarten zijn te koop aan de kassa. Meer informatie en het laatste nieuws over het Daarles Tentfeest is te lezen op www.daarlestentfeest.nl en op de Daarles Tentfeest Facebookpagina.

Wanneer

Prijzen

Entreeprijs
€ 10,00

Entreekosten vrijdag €5,- en zaterdag €10,-. Kaarten zijn te koop aan de kassa.