navigatie overslaan
Actief

StrongSisterRun

Op zaterdag 31 augustus 2019 zal de StrongSisterRun in Hellendoorn voor de vijfde keer plaatsvinden. De ‘girls only obstaclerun’ biedt een compleet verzorgd programma voor de StrongSisters.

+ 2 foto's

IT’S MORE THAN A RUN, IT’S A GIRLS DAY OUT!

We streven naar een echte girls day out in StrongSisterVillage! Naast de moddervette obstaclerun hebben we VEEL side evets. Een complete 'girls day out' met workshops, de beste foodtrucks, toffe muziek en een afwisselend parcours met uitdagende hindernissen, warme douches en een knallende afterparty!

Ben jij ook zo’n iemand die gek is op nieuwe en unieke dingen? Ben je er als de kippen bij als het gaat om trends, mode en lifestyle? Houd je van sporten, maar ook van een drankje en een lekker hapje op z’n tijd? Gaat er bij jou ook niets boven leuke dingen doen met je vriendinnen? Doe dan op 31 augustus 2019 mee aan de StrongSisterRun in Hellendoorn!

Informatie StrongSisterRun Hellendoorn
Datum: 31 augustus 2019 Start: 10.00 uur

  • 5 of 10 KM super gaaf parcours
  • Vette obstakels, lekker uitdagen. Met verkwikkende modderbaden;
  • Het gaat niet om de tijd maar om de fun.

Adres Start/Finish Area is:
Evenementenweide, Nijverdal

Douchen
Je kunt je na afloop warm douchen. Er zijn douches en kleedkamers voor dames en heren.

Uitslagen
De uitslagen van de run worden zo snel mogelijk na het evenement bekend gemaakt. De uitslagen zijn te vinden op deze website.

Voor je fans
Er zijn Hotspots waar meerdere obstakels overwonnen moeten worden en waar faciliteiten zijn voor het vele publiek. Op elke Hotspot is een dj of livemuziek. Op een aantal hotspots is eten en drinken en vermaak voor de kids.

Er is een speciale StrongsisterEvent app, deze is te downloaden in de app store. Je fans kunnen je volgen via de tracker in deze app. Er zijn verschillende punten op het parcours waar passage gemeten worden. Via de tracker app kun je zo gevolgd worden en kunnen je fans je terugvinden op het parcours om je aan te moedigen. Ook gemaakte foto's van jou kun je hier terugvinden. Hoe gaaf is dat!

Wanneer