navigatie overslaan
Actief

Midwinterhoornwandeling op De Sprengenberg

Maak een frisse nieuwjaarswandeling met sfeervolle midwinterhoornklanken op de achtergrond. De Haarlese Midwinterhoorngroep sluit op zondag 5 januari het blaasseizoen af op De Sprengenberg.

+ 1 foto's

Van blazer naar blazer
Vanaf Erve De Pas wandel je op eigen gelegenheid van blazer naar blazer, ze laten om beurten hun klanken horen. De blazers leggen uit hoe de midwinterhoorn werkt en misschien mag je zelf wel even blazen… Halverwege de wandeling kun je opwarmen met een kop warme glühwein of chocolademelk en genieten van het winterse landschap van de Sallandse Heuvelrug. Starten kan tussen 14.00 en 15.00 uur vanaf Erve De Pas. Tickets kunnen zowel vooraf als ter plekke gekocht worden.

Erve de Pas
Ook rondom Erve De Pas biedt Natuurmonumenten op 5 januari volop activiteiten! Wandel binnen bij de Informatieschuur en kom kijken hoe een Midwinterhoorn gemaakt wordt. Ontmoet de boswachter en stel de vraag die je altijd al wilde stellen. Ontdek de Speelnatuur van OERRR en natuurlijk kun je bij Herberg De Pas terecht voor een heerlijk kopje thee, koffie, lunch of smakelijke baksels!

Handig om te weten
• Tickets kunnen vooraf én ter plekke gekocht worden.
• Je wandelt de route zelfstandig.
• Tussen 14.00 en 15.00 uur kun je je wandeling starten bij Erve De Pas, Molenweg 2 in Haarle.
• De route die we wandelen is ongeveer 6 km.

LET OP: niet alle navigatiesystemen herkennen Molenweg 2 en eindigen hun reis op de Molenweg midden in het dorp Haarle. Via google maps kom je op de goede locatie uit.

Meer informatie en tickets: klik hier

Wanneer

-