navigatie overslaan
Muziek, dans, zang, sketchjes spektakel

Bonte oamd in Hellendoorn

Op vrijdag 1 november en zaterdag 2 november presenteert de Folkloristische Dansgroep Hellendoorn haar Bont’n Oamd in de zaal van “Twents Ribhouse Noabers” te Hellendoorn.
Het is dit jaar alweer de 20ste editie en voor de Folkloristische Dansgroep een bijzonder jubileum.

+ 1 foto's

Op vrijdag 1 november en zaterdag 2 november presenteert de Folkloristische Dansgroep Hellendoorn alweer de 20ste editie van haar spektakel stuk, de Helderse Bonte Oamd. In de zaal van Twents Ribhouse “Noabers” zal op beide avonden om 19.30 weer een gevarieerd programma met muziek,dans,cabaret en stand up comedian te zien zijn. Dit jaar is de stand up comedian Mathilde Geerts uit Weerselo, een echte Twentse Buutreedner.

Ook Herman Kampman, de mini’s van Advendo, Jans en Diene, de Buurmannen en eigen leden werken mee aan deze avonden. Omdat de Folkloristische Dansgroep Hellendoorn net terug gekeerd van een enerverende reis naar Indonesie, waar deelgenomen werd aan een Internationaal Dans Festival in Indonesië, zal de Dansgroep u meenemen met een prachtige terugblik op deze bijzondere reis.
De presentatie van beide avonden is in handen van Johan Kampman.

De voorverkoop is tot en met donderdag bij Primera Hellendoorn, deze kaarten kosten € 10,00 , op beide avonden zijn kaarten verkrijgbaar aan de zaal voor € 12,50.

Wanneer

Prijzen

Voorverkoop
€ 10,00
Aan de deur
€ 12,50