navigatie overslaan
Expositie

Kunstexpositie Examenleerlingen Reggesteyn

Leerlingen uit 4 vmbo, 5 havo en 6 vwo van CSG Reggesteyn krijgen weer de mogelijkheid om hun examenwerk te exposeren in de hal van het Huis voor Cultuur en Bestuur in Nijverdal.

“Onze leerlingen kunnen met trots aan iedereen laten zien wat ze bedacht en gemaakt hebben. En wat zijn we weer blij met het resultaat! De leerlingen hebben er hard aan gewerkt, hebben soms hun hele ziel en zaligheid gegeven. Het is altijd een zoektocht naar originaliteit en verbeelding. Wij vinden het als kunstdocenten fantastisch dat onze leerlingen op deze manier een podium krijgen om hun talenten voor het voetlicht te brengen. Kunst, daar word je blij van!” aldus Herro de Roest, Malou ten Voorde, Martine Ruiter en Margreeth Sand, kunstdocenten van CSG Reggesteyn in Nijverdal.

De eindexamententoonstelling wordt in het bijzijn van de leerlingen en andere belangstellenden op dinsdag 23 april om 16.00 uur geopend door Ilonka Donker, directeur havo/vwo op Reggesteyn, in de hal van het Huis voor Cultuur en Bestuur. Daarna kunnen de kunstwerken tot en met 12 mei bewonderd worden.

Wanneer

23 apr - 12 mei 2024
  • elke maandag: - uur
  • elke dinsdag: - uur
  • elke woensdag: - uur
  • elke donderdag: - uur
  • elke vrijdag: - uur