navigatie overslaan

Op stap met de boswachter op de Sprengenberg

Wil je meer over de natuur en de geschiedenis van De Sprengenberg weten? Onze boswachter vertrekt o.a. op elke woensdag in de schoolvakanties en de hele maand september elke woensdag om 11:00 uur bij Herberg de Pas. In de zomervakantie staat de boswachter ook op zondag klaar. Ga mee en ontdek meer over de geschiedenis van het landgoed en de natuur er omheen.

Wil je meer over de natuur en de geschiedenis van De Sprengenberg weten? Onze boswachter vertrekt o.a. op elke woensdag in de schoolvakanties en de hele maand september elke woensdag om 11:00 uur bij Herberg de Pas. In de zomervakantie staat de boswachter ook op zondag klaar. Ga mee en ontdek meer over de geschiedenis van het landgoed en de natuur er omheen..

We vertrekken vanaf het historische erf bij Herberg de Pas voor een tocht van ca. 1,5 uur. Ga mee en ontdek meer over de geschiedenis van het landgoed middenin het heidelandschap van De Sprengenberg. Je hoort onderweg prachtige verhalen over o.a. de Palthetoren en de heide.
Is de haan op de Palthetoren eigenlijk wel een haan? 

Tips voor deze excursieTrek goede wandelschoenen aanControleer jezelf op teken na een bezoek aan de natuur.Een lekker lunch na de wandeling bij Herberg de PasHonden, mits aangelijnd, zijn welkom

Wanneer

-