navigatie overslaan
Expositie

Expositie Eigen Oogst

De stichting 'Eigen Oogst' heeft als doel de beeldende kunst van amateurkunstenaars uit de gemeente Hellendoorn in de schijnwerpers te zetten.

+ 1 foto's

'Eigen Oogst' is een jaarlijks terugkerende expositie van en door amateurkunstenaars uit de gemeente Hellendoorn. Of je nu schildert, beeldhouwt, fotografeert, video's maakt of noem maar op, elk jaar in de maand november kun jij jouw kunstwerk bij Eigen Oogst tonen aan de buitenwereld. Jaarlijks trekken zo'n 2.000 bezoekers aan de vele ingeleverde kunstwerken voorbij.

De Smidse

De expositie vindt plaats in De Smidse, een historisch pand behorend tot één van de vijf rijksmonumenten in de gemeente Hellendoorn. Met recht een dijk van een plek om kunst te exposeren én te bewonderen.

Live Muziek

Op de zondagen is er tijdens de expositie live muziek. 5 november Ierse band, 12 november Bert Jansen, 19 november Annet Nikamp, 26 november Joop Essers.

Uitgelicht

Wordt een werk tijdens 'Eigen Oogst' geselecteerd als één van de beste? Dan mogen er gedurende ongeveer een maand meerdere werken geëxposeerd worden. Deze expositie, 'Uitgelicht' genoemd, vindt plaats in de hal van het Huis van Cultuur en Bestuur van de gemeente Hellendoorn.

Wanneer

4 nov - 26 nov 2023
  • elke donderdag: - uur
  • dagelijks: - uur