navigatie overslaan
Dag Sinterklaasje

Uittocht van Sinterklaas

Kom dit jaar ook naar de spectaculaire uittocht en bedank Sinterklaas voor een gezellig Sinterklaasfeest. Zing en dans nog één keer mee met alle pieten en zie de sinterklaasboot vertrekken richting Spanje.

+ 1 foto's

Groot Afscheid

Op 6 december om 18.30 uur vertrekt Sinterklaas vanuit het Huis van Sinterklaas in zijn koets, gevolgd door zijn pieten, alle kinderen en de slagwerkgroep van Advendo terug naar zijn boot. Net als bij de intocht zijn hier ook speciale glutenvrije pieten aanwezig. Zoek ze op, ze zijn goed herkenbaar!

Als de boot dan vertrekt in de nacht volgt er in de verte nog wat vuurwerk! Geweldig leuk dat Valk Vuurwerk ook een steentje wil bijdragen om Sinterklaas een goed afscheid te geven. Dag Sinterklaasje!

Maak je eigen lampion

Hebben jouw kinderen al een bouwplaat opgehaald? Deze liggen inmiddels klaar bij de lokale winkeliers. Bij alle winkeliers van Op Naar Nijverdal en het Huis van Sint ligt een bouwplaat van een speciale Sinterklaas Lampion klaar. Het is de bedoeling om deze lampion zo mooi mogelijk te kleuren, plakken en knippen, zodat je mee kunt doen met de lampionnenoptocht tijdens de speciale Uittocht.

Wanneer

-