navigatie overslaan

Beleef ze alle Vier bij de Sterrenwacht Hellendoorn

Op de top van de Sallandse Heuvelrug staat de Publiekssterrenwacht Hellendoorn. De sterrenwacht heeft een grote koepel met geavanceerde telescopen en beschikt daarnaast over een supermooi planetarium, ook wel het ‘Theater van de Kosmos’ genoemd.

+ 1 foto's

Je hebt impressies, -ervaringen, -belevingen én: echt unieke belevingen die je nooit meer vergeet! De kans op zo’n unieke belevenis doet zich voor op donderdagavond 26 oktober bij de Sterrenwacht Hellendoorn. Op die avond vindt daar het astronomisch evenement: ‘Beleef ze alle vier’ plaats.

Alle vier, dat zijn de planeten Saturnus, Jupiter, Uranus en onze satelliet de Maan die op 26 oktober aan de avondhemel te zien zullen zijn! Dat deze vier samen aan de hemel staan komt zelden voor, alleen daarom al wordt dit ‘zienderogend beleven’ een ervaring ‘You Never Forget’. Mocht het bewolkt zijn dan wordt dat maximaal gecompenseerd door de andere componenten van dit Beleefevenement: een bezoek aan het planetarium, een lezing over de planeten van die avond: Saturnus, Jupiter, Uranus en de Maan. Dit alles maakt een bezoek aan de Sterrenwacht Hellendoorn op 26 oktober echt tot een unieke belevenis.

De deur gaat om 19:15uur open.Reserveren is niet nodig, maar we adviseren wel om op tijd te komen.

Wanneer

Prijzen

Entreeprijs
€ 5,00
Entreeprijs kinderen (t/m 12 jaar)
€ 2,50

Deur open 19.15 hr.

Inloopavond, reserveren niet nodig, advies kom op tijd