navigatie overslaan
Actief

‘OpStap’ excursie Langs de Regge bij vistrap Hancateweg-Oost

Landschap Overijssel verzorgt een bijzondere ‘OpStap’ excursie langs de Regge bij vistrap Hancateweg-Oost. Meld je aan en ga op woensdag 28 juni om 14.00 mee met onze landschapsgidsen en krijg uitleg over de prachtige flora, fauna en cultuurhistorie langs de Regge.

+ 1 foto's

IJsvogel

Het thema ruimte voor de rivier en kans voor plant en dier staat centraal. Dit waterrijke gebied is de leefomgeving van veel bijzondere vogels, zoals bijvoorbeeld de ijsvogel. Daarnaast tref je een grote diversiteit van planten en bomen waar de gidsen je meer over kunnen vertellen.

Een excursie om te genieten van de Regge en haar omgeving. Stevige, waterdichte schoenen of laarzen zijn een goed idee tijdens deze excursie in dit natte gebied.

Aanmelden

Meld je van te voren aan via de website www.landschapoverijssel.nl/activiteiten. Er is plaats voor maximaal 8 personen.

Kosten

De kosten zijn € 5,- per volwassene en € 3,- per kind. Als je donateur bent van Landschap Overijssel (+ gezinsleden op hetzelfde adres) of van één van de andere 12 Landschappen, dan kun je op vertoon van de donateurspas gratis mee.

De foto is gemaakt door fotograaf Charlotte Korbee

Wanneer

-
-
-
-

Prijzen

Entreeprijs kinderen (t/m 12 jaar)
€ 3,00
Entreeprijs Volwassenen
€ 5,00
Prijs voor leden
gratis

Als je donateur bent van Landschap Overijssel (+ gezinsleden op hetzelfde adres) of van één van de andere 12 Landschappen, dan kun je op vertoon van de donateurspas gratis mee.