navigatie overslaan
Actief

Struinen over de Sallandse heuvelrug

Sportieve wandelaars opgelet: dwaal mee met de gids van Staatsbosbeheer door het weidse landschap van de Sallandse Heuvelrug.

+ 1 foto's

Na een kop koffie of thee bij het Buitencentrum ga je op pad. Deze extra lange wandeling gaat door heuvels, uitgestrekte bossen en over heidevelden. Met aandacht voor de planten en de dieren, maar ook voor de cultuurhistorie van dit gebeid. Je eindigt weer bij het BuitenCentrum. Een wandeling vol rust, ruimte en reliëf.

Wat is mooier dan een heerlijke lange wandeling over de Sallandse Heuvelrug? Op maandag 29 mei organiseert Staatsbosbeheer een wandeldagtocht door de bossen en over de glooiende heidevelden. Gaat u mee?

Wandelschoenen
De uitgestrekte heidevelden, de on-Nederlandse vergezichten, de rust en ruimte en de verhalen over de natuur, cultuur en historie van het gebied zijn de ingrediënten voor een mooie dag in de natuur. Dus trek de wandelschoenen aan, pak het fototoestel en neem eventueel een verrekijker mee en ga mee op pad.

Locatie en tijd
Vanaf het Buitencentrum van Staatsbosbeheer, Grotestraat 281, 7441 GS te Nijverdal vertrekken we om 10.30 uur en rond 13.00 uur zijn we moe maar voldaan weer terug bij het Buitencentrum. De kosten zijn € 11,50 per persoon dit is inclusief een kop koffie/thee bij de start.

Aanmelden
Voor meer informatie en aanmelden kijk op: https://www.staatsbosbeheer.nl/natuurgebieden/salland/activiteiten

Het Buitencentrum is het startpunt voor uw dagje uit op de Sallandse heuvelrug. Kom kijken en genieten.

Wanneer

-

Prijzen

Entreeprijs
€ 11,50