navigatie overslaan
ZINiN Theater

Duo Delta Scuti – Benefietconcert

Duo Delta Scuti geeft klassiek (benefiet) concert in ZINiN Theater
Met werken van Shostakovich, Grieg, Lysenko, Piazzolla.
Muziek van over de hele wereld, die laat zien dat muziek verdeeldheid kan overstijgen.

+ 1 foto's

Vrijdag 26 mei om 19:30 geeft Duo Delta Scuti (piano en cello) een benefietconcert in het ZINiN Theater in Nijverdal, onder de trap in de Centrale hal van de Theaterfoyer. Ze zullen werken spelen van componisten van over de hele wereld: Shostakovich, Grieg, Lysenko, en Piazzolla. Intiem en ontspannen genieten van prachtige klassieke werken uitgevoerd in een uniek samenspel.

Vriendschap

Mateo komt uit Bolivia, en Gemma is Nederlands. Ze kwamen elkaar tegen aan het begin van hun studie in 2019 op het Conservatorium in Zwolle, en hun ontmoeting was de start van een oprechte vriendschap en een sterke muzikale band. Sindsdien zijn ze een succesvol Duo dat meerdere concerten heeft gegeven in Nederland (onder andere in het Odeon in Zwolle, het Wilminktheater in Enschede, Muziekgebouw Eindhoven, de Harmonie in Leeuwarden en andere plaatsen).

Helder stralende ster

De oorsprong van hun naam ligt in een belangrijke bron van inspiratie voor het Duo: de natuur; Delta Scuti is de naam van een helder stralende ster. De puurheid in het musiceren die ze beiden delen is voelbaar en maakt hun samenspel uniek.

Duo Delta Scuti geeft een benefietconcert om zo de organisatie van het eindexamen van de Bachelor in het Odeon theater in Zwolle (op 19 juni) te kunnen financieren.

Reserveer nu de laatste kaarten

De entree voor het benefietconcert van Duo Delta Scuti is gratis. Het advies is om via www.zinin.com wel alvast gratis kaarten te reserveren. Op de avond is er de mogelijkheid tot een vrije gift, zodat deze talentvolle musici in staat zijn om de organisatie van hun examen te financieren.

Kaarten zijn ook telefonisch te reserveren via de reserveerlijn (0548-624489) of aan de theaterkassa bij de Tourist Info in Nijverdal.

Wanneer

Prijzen

Entreeprijs
gratis

Op de avond is er de mogelijkheid tot een vrije gift, zodat deze
talentvolle musici in staat zijn om de organisatie van hun examen te financieren.