navigatie overslaan
Breinreis

CoderDojo

Zelf je eigen app bouwen? Kom naar de CoderDojo in de ZINiN Bibliotheek!

+ 1 foto's

Zou je zelf weleens je eigen app willen bouwen? Of zelf een game willen ontwikkelen? Dat zit je als jongere tussen de 7 en 17 jaar op zaterdag 27 mei om 14.00 uur in de ZINiN Bibliotheek Nijverdal helemaal op de goede plek. Hier kun je meedoen met de workshop ‘CoderDojo’, waar je games kunt ontwikkelen, websites en apps mag bouwen en leren programmeren en coderen. Vaders en moeders, opa’s en oma’s zijn ook van harte welkom.

Wereldwijd

CoderDojo is een niet-commercieel initiatief voor jongeren tussen de 7 en 17 jaar, die het leuk vinden om zelf spelletjes en programma’s te maken. De CoderDojo’s geven jongeren de kans om zich op het gebied van programmeren en coderen te ontwikkelen. Het gaat dan om games, websites, apps en zelfs om robots. Je kunt hier in een open sfeer ook mensen ontmoeten die dezelfde interesses hebben. Het is geen les, maar alle deelnemers gaan lekker zelf aan de slag in hun eigen tempo. Zo leer je binnen een paar uur je eerste spelletje zelf te maken. De gratis CoderDojo-middagen worden begeleid door vrijwilligers, gecoördineerd door de ZINiN mediacoach.

Aanmelden

Je kunt je voor de workshop ‘CoderDojo’ aanmelden via www.zinin.com of via de reserveerlijn 0548-624489. Reserveren bij de kassa van de Tourist Info / ZINiN Bibliotheek is ook mogelijk.

Wanneer

-

Prijzen

Entreeprijs
gratis