navigatie overslaan
Expositie

Expositie FotoClub

De leden mochten voor deze expositie een foto met een vrij thema aanleveren die allemaal in eenzelfde lijst met passe-partout op presentatieborden worden getoond. “Mooi uitgelicht en een lust voor het oog voor de bezoekers”, aldus de FotoClub.

“Leren door te doen. En dat is gelukt als je de prachtige foto’s ziet in de hal van Huis voor Cultuur en Bestuur”, aldus de fotoclub. Beter fotograferen, details zien, standpunt bepalen, keuzes maken en de camera beheersen. Dat zijn enkele van de vele onderwerpen die de leden van de FotoClub Nijverdal Hellendoorn, de afgelopen jaren wel hebben geleerd.

Nachtfotografie

Een avond naar Zutphen om nachtfotografie onder de knie te krijgen of een middag met flitser modellen fotograferen. Het zijn maar een paar thema’s die tijdens de expositie te zien zijn. Van dinsdag 9 mei tot en met maandag 5 juni 2023 zijn de foto’s te bewonderen.

Leren van elkaar

De leden van de fotoclub komen regelmatig bij elkaar. Door te leren van elkaar leerde men niet alleen hoe zij met een camera moesten omgaan maar méér nog het zien van de details die in de lens naar voren komen. Daarnaast gaven de leden elkaar positieve tips en bespraken leermomenten om elkaar beter te maken “want het is wel de bedoeling om van elkaar te leren”. Van kiekjes maken naar het echte fotograferen.

Wanneer

15 mei - 5 jun 2023
  • elke maandag: - uur
  • elke dinsdag: - uur
  • elke woensdag: - uur
  • elke donderdag: - uur
  • elke vrijdag: - uur

Prijzen

Entreeprijs
gratis