navigatie overslaan
ZINema

Book Club: The Next Chapter

De levens van de vier vrouwen, die in het dagelijks leven een boekclubje vormen, worden voorgoed veranderd wanneer ze zich aan de boekenreeks van ‘Fifty Shades of Grey’ wagen...

Bekijk video

Dat je als 60+ vrouw nog steeds doldwaze avonturen kunt beleven, blijkt wel uit de film ‘Book Club: The Next Chapter’. Deze dramatische comedy, die vanaf woensdag 10 mei bij ZINema te zien is, laat zien dat je het ouder worden kunt vieren. Vier 60+ vriendinnen, Diane, Vivian, Sharon en Carol, maken een echte ‘meidentrip’ naar Italië. De boel ontspoort al snel en wat een ontspannen vakantie had moeten zijn, verandert al snel in een uitzonderlijk avontuur.

Een nieuwe wending

De film draait om het gegeven dat er altijd tijd is om je leven een nieuwe wending te laten nemen, en wat voor wending! Dat blijkt dan ook als de vier vriendinnen een reisje maken naar Italië. Natuurlijk komen er geheimen boven tafel en gaan de dames op avontuur. Zo hoeft Vivian niet te klagen over mannelijke aandacht, slaat Sharon een jong ding aan de haak, ontsnapt Diane aan de benauwende aandacht van haar dochters en kan Carol de sleur van haar huwelijk even achter zich laten.

Voor meer informatie en reserveren klik hier

Wanneer

Prijzen

Entreeprijs
€ 9,00
CJP prijs
€ 8,00