navigatie overslaan

'N BOS FOOD & DRINKS FESTIVAL!

Samen met buren, familie of vrienden ergens in de buitenlucht lekker kunnen genieten van food(trucks), drinks, art, dance, music en de lente?

+ 2 foto's

Dat kan op zaterdag 10 juni 2023 bij de vierde editie van het 'n Bos Food & Drinks Festival in het kneuterige bos aan de Haarweg 1S in Daarle van 14.00 tot 21.00 uur. Daarna is er rondom het speciaal aangelegde terras een afterparty tot 23.00 uur.

Lekker lang tafelen bij het 'n Bos Food & Drinks Festival
Vanaf 14.00 tot 21.00 uur bieden foodtruckers en food standhouders heel veel lekkers aan. Hierdoor kunnen bezoekers lekker lang tafelen bij de verschillende gecreëerde zitplekken in het bos. Als middag- of avondsnack kan voor bijvoorbeeld vers gesneden friet, een (lolly)wafel met chocolade en topping(s) naar keuze, gebak en ijs gekozen worden. Verder worden er diverse pizza’s geserveerd vanuit de DAF oldtimer brandweer en bij de BBQ area wordt er vol passie en enthousiasme vlees op gave barbecue aanhangers bereid. Liefhebbers van Indische gerechten zijn bij de Dodge W200 truck uit 1977 aan het juiste adres. Thee- en/of koffieleuten krijgen het warm van de Volkswagen T2 Pickup uit 1971 met op de laadvloer een Rocket Espresso machine uit Milaan. Genieten van een gekoeld (fris)drankje kan bij de ranjabar, speciaal voor de ‘jonkies’, en het speciaal aangelegde terras. Het gezellig borrelen kan compleet gemaakt worden met droge worst en rundvleesbitterballen op tafel.

Amusement voor jong & oud
Een muur van tientallen uiteenlopende kleurrijke schilderijen, The Wall Of Art, is te bewonderen en zorgt voor extra fleurigheid in het bos. De ‘jonkies’ kunnen deelnemen aan meerdere kinderactiviteiten (zoals een speurtocht), relaxen in een hangmat en/of klauteren in het bos. Om 16.30 en 18.00 uur staan er jazz- en streetdance demo’s gepland. Ook is er overal in het bos muziek op de achtergrond te horen. Hierdoor probeert de organisatie het buitenfestival een subtiele muzikale omlijsting mee te kunnen geven.

Tot 23.00 uur drankjes doen in de buitenlucht
Samen nog even genieten van gekoelde drankjes, het buitenleven, muziek op de achtergrond en een knisperend kampvuur? Blijf hangen bij de afterparty tot 23.00 uur.

Gratis toegang tot het festivalterrein
Om het buitenfestival toegankelijk te maken, is het bos aan de Haarweg 1S in Daarle gratis te betreden en zijn er geen parkeerkosten. Voor meer informatie, een sfeerimpressie en de laatste nieuwtjes rondom ’n Bos Food & Drinks Festival verwijst de organisatie naar de Facebookpagina van het festival.

https://www.facebook.com/BosFoodDrinksFestival/

Wanneer