navigatie overslaan
Maak je eigen kerstboomhanger

ZINiN BreinReis workshop Glasfusing

Wat is er nu leuker dan je eigen kerstboomhanger(s) te maken van glas, die mooi opvalt in je kerstboom? Lijkt het je wel wat? Kom dan naar de ZINiN Bibliotheek in Nijverdal en doe mee aan de workshop Glasfusing.

+ 1 foto's

Met deze techniek gebruik je reepjes glas die worden samengevoegd door ze te versmelten. De workshop staat in het teken van het heelal en kerst.

Maak je eigen ontwerp
Tijdens deze workshop mag je je eigen kerstboomhangers maken in de vorm van planeten, sterren of engelen, etc. Maar je kunt bijvoorbeeld ook iets anders ontwerpen. Tijdens de workshop maak je kennis met een techniek, die een verrassend mooi resultaat geeft. Fusing van glas wil zeggen dat je lagen glas door verhitting aan elkaar smelt. Een oud ambacht, dat vroeger door echte specialisten werd uitgeoefend en wat een verrassend mooi resultaat geeft. Leuk om neer te zetten of om op te hangen, maar het is ook een origineel cadeau om weg te geven.

Aanmelden / reserveren
Aanmelden voor de workshop Glasfusing is noodzakelijk en kan via www.zinin.com of telefonisch op 0548-624489. Ook is het mogelijk om aan te melden bij de balie van de ZINiN Bibliotheek | Tourist Info in Nijverdal.

Wanneer

Prijzen

Prijs voor leden
€ 26,50
Prijs voor niet-leden
€ 29,50