navigatie overslaan
workshop

CoderDojo

Programmeren, games bouwen én spelen, aan de slag met techniek en anderen mensen leren kennen. Dat is wat je kunt verwachten bij de CoderDojo, die op zaterdag 10 december om 14.00 uur in de ZINiN Bibliotheek wordt gehouden voor jongens én meisjes tussen de 7 en 17 jaar. Dit keer is het thema ‘Het heelal’.

+ 1 foto's

‘Wees Cool!’
Heb je zin om zelf je games te maken? Of heb je een idee om zelf een computerprogramma te programmeren? Kom dan naar de CoderDojo op zaterdag 10 december om 14.00 uur in de ZINiN Bibliotheek in Nijverdal. Hier staan enthousiaste en deskundige vrijwilligers voor je klaar om je te helpen met uitdagende projecten, die je met andere leeftijdsgenoten kunt uitwerken. Dit seizoen staat het thema ‘Het heelal’ centraal. De CoderDojo’s zijn ook bedoeld voor jongeren om elkaar te ontmoeten en kennis uit te wisselen, waardoor ze nieuwe dingen kunnen maken. CoderDojo heeft slechts één regel: ‘Boven alles: Wees Cool! Pesten, liegen en mensen hun tijd verdoen is niet cool’.

Aanmelden voor de CoderDojo
Aanmelden / reserveren voor de CoderDojo kan via www.zinin.com of via de reserveerlijn 0548-624489. Reserveren bij de kassa van de Tourist Info / ZINiN Bibliotheek is ook mogelijk.

Wanneer