navigatie overslaan
met de nachtmarkt en live-muziek!

Nacht van Nijverdal

Ook dit jaar pakt ons dorp weer flink uit tijdens de Nacht van Nijverdal. De dag na Hemelvaart – vrijdag 19 mei - staat het centrum vol met leuke kramen, attracties en bezienswaardigheden en uiteraard ontbreekt muziek niet.

+ 4 foto's

Grote publiekstrekker is natuurlijk de grote markt voorafgaand aan de Nacht van Nijverdal die verspreid over een groot deel van het centrum opgesteld staat en voor veel gezelligheid zorgt. Urenlang slenteren langs de tientallen kraampjes of lekker shoppen bij de winkels in hartje centrum. De kermis is zoals elk jaar op het Marktplein te vinden. Tijdens de markt is de Grotestraat volledig afgesloten voor autoverkeer.

Veel Nijverdalse horecagelegenheden hebben gerenommeerde artiesten uitgenodigd die er ’s avonds samen met de Nijverdallers een écht feestje van gaan maken. Er is die avond een breed aanbod aan muziekstijlen. Inmiddels hebben al diverse standhouders zich aangemeld voor de nachtmarkt, dus mocht je ook nog een plekje willen, dan adviseren we je snel aan te melden. Vol = vol. Aanmelden kan door een mailtje te sturen naar: manfred@opnaarnijverdal.nl.

Wanneer