navigatie overslaan

Rudolph van Veen geeft tips voor kerstdiner in feestelijke kerstshow

Wat eten we met kerst? Voor velen een lastig probleem. Om het makkelijk te maken heeft het ZINiN Theater Rudolph van Veen, Nederlands bekendste TV-kok, uitgenodigd op donderdag 8 december. In een sfeervolle kerstshow kan het publiek inspiratie opdoen en een avond lang genieten van een culinaire kookshow.

+ 1 foto's

Naast heerlijke kookdemo’s en recepten zit de show boordevol lachwekkende acts, anekdotes en muziek. En Rudolph komt niet alleen, want hij neemt zijn vriend, grote kerstliefhebber en muzikant Diederick Ensink mee. Want natuurlijk mogen ook de typische kersthits niet ontbreken in deze feestelijke kerstshow.

Heerlijke recepten en praktische tips voor het kerstdiner
Met zijn kooktheatershow ‘De Feestdagen!’ geeft Rudolph van Veen letterlijk en figuurlijk een kijkje in zijn eigen keuken. Met een sfeervolle, swingende, romantisch en culinaire show belooft het zeker een gezellige avond te worden. Maar één vraag staat natuurlijk centraal tijdens deze show: wat eten we met kerst? Aan de hand van praktische tips en heerlijke recepten probeert Rudolph de bezoekers te inspireren, zodat het kerstdiner een groot succes wordt.

Enthousiaste live kookdemo’s
Naast deze tips en recepten geeft Rudolph ook live enthousiaste kookdemo’s, waarin hij laat zien hoe je in een handomdraai iets smakelijk op tafel kunt zetten. Rudolph zal zeker ook een aantal bezoekers op het podium uitnodigen om hem te komen assisteren en de gerechten te proeven.

Ook inspiratie opdoen voor jouw kerstdiner?
Deze feestelijke kerstshow is voor iedereen die zich jaarlijks afvraagt welke gerechten er met het kerstdiner geserveerd moeten worden. Kaarten zijn te reserveren via www.zinin.com, de reserveerlijn (0548)624489 of aan de theaterkassa bij de Tourist Info in Nijverdal.

Wanneer

Prijzen

Entreeprijs
€ 26,50
CJP prijs
€ 24,00