navigatie overslaan

Martin Luther King Kerkdienst

Een speciale kerkdienst rondom Martin Luther King in Nijverdal op zondagavond 4 december om 18.30 uur, in het Centrum in Nijverdal.

+ 1 foto's

Het blijft (helaas) actueel, ook al is Martin Luther King 54 jaar geleden vermoord, nog steeds wordt hij regelmatig geciteerd en kent iedereen op de wereld deze Amerikaanse baptistendominee die de boodschap bracht dat Liefde altijd sterker is dan haat. 14 jaar lang trad hij in de openbaarheid om dit te verkondigen, het is die universele boodschap die nodig is in tijden waarin groepen van mensen op grond van kleur of cultuur of taal zich tegen elkaar afzetten. Daarom is het ook een actuele boodschap.

In een kerkdienst die omgeven is met prachtig gezongen Black gospel liederen delen we zijn levensverhaal en boodschap. Ds Arjen van der Spek, inmiddels een kenner van het leven van Martin Luther King, gaat voor in deze dienst, een vijfkoppige band en een gospelkoor van 8 heren en 9 dames zorgen voor de muzikale omlijsting van eigen liederen maar ook de samenzang. Een eigen lichtinstallatie zorgt voor extra dimensie bij deze memorial aan Martin Luther King. De dienst in het Centrum aan de Constantijnstraat 7a begint zondagavond 4 december om 18:30. Van harte welkom. Meer info op www.themarchofmartin.nl

Wanneer