navigatie overslaan

Schaatsbaan Nijverdal

Schaatsbaan Nijverdal staat voor pure gezelligheid tijdens de eindejaarsperiode. Meer dan vier weken lang beleef je warme winteractiviteiten in het centrum van ons dorp.

+ 4 foto's

Tijd om te gaan schaatsen met het hele gezin. Kinderen kunnen hun klasgenootjes, vriendjes of vriendinnetjes meebrengen. Want schaatsen is leuk, leerzaam en gezond! De schaatsbaan heeft altijd prima ijs.

De baan is op 28 december tussen 9u en 10u speciaal voor de allerkleinten gereserveerd. Dus kom met je peuter gezellig naar de schaatsbaan.

Ook dit jaar is er weer een mooi en gevarieerd programma. Denk aan: Curlingcompetitie, schoolschaatsen, discoschaatsen, Pubquiz, live muziek en heel veel gezelligheid op de baan en in de tipi.

Curlingcompetitie
Ook dit jaar mag de curlingcompetitie niet ontbreken. Op volgende avonden vinden de wedstrijden tussen 19:00-22:00 plaats. 12, 13, 14, 19, 20, 21, 27 en 28 december. Vrijdagavond 6 januari vindt de finale plaats.

DJ's Hanky Panky & Yellow Ed maken er op zaterdag 10 en 17 december tussen 16u en 20u een feestje van. Op woensdag 14, 21, 28 december en 4 januari is het discoschaatsen met DJ Martin van 14u tot 16:30u. Zaterdag 7 januari draait DJ Erik Gerritsen vanaf 16u de plaatjes.

Pubquiz
De donderdagen zijn voor de Pubquiz. Vanaf 19:30u inschrijven en om 20u begint de strijd.

Live Muziek
Ook de live muziek op de zondagen mag niet ontbreken. Zondag 11 december spelen de Veltman Brothers.
Royal Americana maakt er op zondag de 18e 's middags een feestje van in de tipi. En het is extra gezellig met de Koopzondag.
Tweede Kerstdag treden 's middags de Muskecheers in de tipi op. En we sluiten de schaatsbaan op zondag 8 januari af met de Sofa Rockers.

De tipi is elke avond open tot 23u en op zondag tot 19u

Wanneer

-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-