navigatie overslaan

Proef de streek

Een prachtige fietstocht van 28 kilometer is uitgezet met voor onderweg een goed gevulde picknicktas met heerlijke producten uit de streek. Je begint met een kop koffie of thee met een plak huisgemaakte cake of koek op ons rustpunt. Ons erf, kokhuus, kikkerpoel zijn allemaal te bezichtigen, ook het toilet bezoek is een ware belevenis!

+ 1 foto's

Op woensdag 5 oktober en donderdag 6 oktober valt er wat te beleven bij Boerderij de Brummel.

We hebben een prachtige fietstocht van 28 kilometer uitgezet met voor onderweg een goed gevulde picknicktas met heerlijke producten uit de streek. Met o.a. zuivel van Raamsteboers zuivel, kaas van Jets kaas en zo en de jam van de Reggevallei-jam. € 15.00 per tasje. Je begint met een kop koffie of thee met een plak huisgemaakte cake of koek op ons rustpunt. Ons erf, kokhuus, kikkerpoel zijn allemaal te bezichtigen, ook het toilet bezoek is een ware belevenis!

Onderweg is er de mogelijkheid om *Erve Hofman, Hofmanstraat 2 in Hellendoorn te bezoeken. Entree is € 5.00 incl. koffie met een kniepertie. Geopend van 13.30 tot 17.00 uur.

*Het bakkerij- en ijs museum, Dorpstraat 49 in Hellendoorn te bezoeken. Entree kinderen van 4-11 jaar €2.75 vanaf 12 jaar €4.25 Starten kan vanaf 10.00 uur.

Opgave per mail naar: opdetheebijtil@hotmail.com

Wanneer

-
-

Prijzen

Deelnameprijs
€ 15,00

fietstocht inclusief picknicktas, koffie/thee met wat lekkers en bezichtiging boerderij de Brummel