navigatie overslaan

Help de Boswachter

Help jij de boswachters in Salland een ochtend mee op de Sprengenberg? Actief in de natuur met de boswachters het terrein beheren. Deze dag gaan we jonge boompjes verwijderen van de hei. Lekker met de handen aan de schop, een gratis work-out in de frisse lucht. En de boswachters zijn er erg mee geholpen.

+ 1 foto's

Help jij de boswachters in Salland een ochtend mee op de Sprengenberg? Actief in de natuur met de boswachters het terrein beheren. Deze dag gaan we jonge boompjes verwijderen van de hei. Lekker met de handen aan de schop, een gratis work-out in de frisse lucht. En de boswachters zijn er erg mee geholpen..

Klus van de dag
We ontvangen je graag om 9.00 uur bij Erve de Pas met koffie en iets lekkers. Hier leggen we uit wat de 'klus van de dag' is. We stoppen om 12.00 uur.

Jonge boompjes van de hei verwijderen
Op de hei ontkiemen veel dennen en berken. Als we die niet regelmatig verwijderen verandert de hei in een bos. We gaan de boompjes met de steekschop en handzaag te lijf. Dat betekent dat het een actieve ochtend gaat worden. De 'handen uit de mouwen', een gratis work-out in de frisse lucht op een prachtige plek.

Wil je ons helpen, meld je dan aan via onderstaande button. Er kunnen maximaal 20 personen mee, vol is vol.

Tip: Aan het einde van de ochtend een lekkere lunch bij Herberg de Pas

Belangrijk: Je zorgt zelf voor werkhandschoenen Je zorgt voor stevig schoeisel en goede kleding Extra energie nodig? Neem je eigen brood mee Wij zorgen voor gereedschap, koffie en thee

Wanneer

-