navigatie overslaan
Gaan verhuizen

Buurman en Buurman

De twee vrolijke, klungelige, hilarische buurmannen komen weer naar het ZINiN Theater. Op zaterdag 18 maart zijn ze in Nijverdal te zien in de show ‘Buurman & Buurman gaan verhuizen’.

+ 1 foto's

Ook dit keer denken ze elkaar te helpen, wat ze eigenlijk beter niet kunnen doen, want elke keer wordt het probleem alleen maar groter. Een doldwaas avontuur voor kinderen van 3 jaar en ouder. Er zijn voorstellingen om 13.30 en 15.30 uur. Om teleurstelling te voorkomen, adviseert ZINiN om tijdig kaarten te reserveren vanwege de populariteit van de shows.

Als Buurman & Buurman besluiten te verhuizen, moet er natuurlijk van alles gebeuren. Meubels sjouwen, een nieuwe keuken installeren, de vloer schuren en er mag ook wel een nieuw behangetje aan de muur. Nog even de schilderijtjes netjes ophangen, en klaar! Als dat maar goed gaat… Hun lijfspreuk ‘A JE TO!’ roept straks de hele zaal luidkeels mee.

Onhandige klussers populair bij kinderen en ouders
Buurman & Buurman wisten in een mum van tijd de harten van vele kinderen en hun ouders te stelen. Onder het mom ‘een goede buur is beter dan een verre vriend’ komen de twee onhandige klussers naar het ZINiN Theater. In het tv-programma Buurman & Buurman, dat door de VPRO-gids tot het meest favoriete Villa Achterwerk-programma aller tijden werd uitgeroepen, deden de twee het gezegde al eer aan, maar in het theater doen de trouwe klussers er nog een flinke klusschep bovenop!

Tijdig kaarten reserveren
Vanwege de verwachte belangstelling en de reeds verkochte kaarten, adviseert ZINiN om tijdig kaarten te reserveren om teleurstelling te voorkomen. Kaarten voor Buurman & Buurman zijn online te reserveren via de site, telefonisch via de reserveerlijn (0548) 624489 of aan de theaterkassa bij de Tourist Info in Nijverdal.

Wanneer

Prijzen

Entreeprijs
€ 19,50