navigatie overslaan

The 70’s Unplugged

Het touren en het leven ver van huis is voor veel grote artiesten en bands een belangrijke inspiratiebron geweest voor het schrijven van prachtige tijdloze (pop)songs.

+ 1 foto's

Met als gevolg dat we kunnen spreken van een nieuwe muziekgenre: songs for the road. Liedjes die jezelf ook graag luistert en waarschijnlijk meezingt in de auto. The 70’s Unplugged heeft deze pareltjes uit de jaren ’70 verzameld en brengt deze op ambachtelijke en doorleefde manier in de show ‘Songs for the road’. Voor deze show op vrijdag 2 december in het ZINiN Theater zijn nog enkele kaarten beschikbaar.

Het onderweg zijn heeft in de seventies geleid tot de mooiste popsongs over weggaan en thuiskomen, over dromen, illusies en desillusies. Van Eagles tot Fleetwood Mac, van James Taylor tot John Denver, van Joni Mitchell tot Linda Ronstadt en vele anderen. Een avond genieten voor de liefhebbers van pure popmuziek.

Reserveer nu de laatste kaarten
Er zijn nog slechts enkele kaarten beschikbaar voor The 70’s Unplugged. Om teleurstelling te voorkomen, raadt het ZINiN Theater aan om deze laatste kaarten snel te reserveren via www.zinin.com, de reserveerlijn (0548) 624489 of aan de theaterkassa bij de Tourist Info in Nijverdal.

Wanneer

Prijzen

Entreeprijs
€ 22,50